StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicija traži počinitelje

Uz prijetnju oružjem opljačkan automat klub u Šibeniku: Lopovi aktivni na potezu od Vodica do Brodarice

Piše šibenski.hr
13. srpnja 2022. - 10:37

Jutros je u Šibeniku nepoznati počinitelj uz prijetnju oružjem u automat klubu od zaposlenice zatražio novac, izvijestili su iz šibenske policije u srijedu prijepodne.

Također, u Policijskoj upravi šibensko- kninskoj zabilježili su još niz krađi proteklih dana:

- U noći s 11. na 12. srpnja u Vodicama nepoznati počinitelj je 49-godišnjaku s plaže otuđio električni romobil vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Nadalje, u jutarnjim satima 12. srpnja u Srimi nepoznati počinitelj je 74-godišnjoj austrijskoj državljanki s plaže otuđio torbu s tehničkim uređajima i novcem.

U poslijepodnevnim satima u Brodarici nepoznati počinitelj je 36-godišnjoj poljskoj državljanki ispred apartmana otuđio torbu s osobnim stvarima, na koncu u noći 11./12. srpnja u Tribunju nepoznati počinitelj je 53-godišnjakinji oštetio parkirani automobil. Materijalna šteta je procijenjena na preko deset tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njihovog otkrivanja- izvijestio je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske

03. svibanj 2024 23:07