StoryEditorOCM
Crna kronikaLopovi ne miruju

Ukrajinski državljanin u Skradinu ostao bez dokumenata i novca; u Šibeniku oštećen parkirani automobil; u Solarisu aparat za naplatu parkirališta...

Piše šibenski.hr
20. srpnja 2022. - 11:10

U redovnom dnevnom priopćenju za javnost PU šibensko-kninske,  od značajnijih sigurnosnih događaja proteklog dana, izdvajaju krađu i dva oštećenja tuđe stvari.

U jutarnjim satima 19. srpnja u Skradinu nepoznati počinitelj je iz torbice 60-godišnjeg ukrajinskog državljanina otuđio dokumente i novac;  u noći 18./19. srpnja u Šibeniku nepoznati počinitelj je oštetio parkirani automobil 66-godišnjakinje. Materijalna šteta je procijenjena na oko pet tisuća kuna;  u večernjim satima 18. srpnja u Solarisu nepoznati počinitelj je oštetio aparat za naplatu parkirališta. Materijalna šteta je procijenjena na par desetaka tisuća kuna.

- Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njihovog otkrivanja.   

Izdvajamo događaj iz prometa od noćas kad su u 1,50 sati u Brodarici policijski službenici zaustavili osobni automobil Citroen šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnji bosanski državljanin prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima. Uz Optužni prijedlog vozač će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku - navodi se u priopćenju.

 

 

25. travanj 2024 19:37