StoryEditorOCM
Crna kronikapodignuta optužnica

Uhodio konobaricu u Vodicama: 41-godišnjak provalio nesretnoj ženi u stan dok je spavala, pratio je mjesecima

Piše Šibenski.hr
27. siječnja 2021. - 16:56

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je pred Općinskim sudom u Šibeniku optužnicu protiv 41-godišnjaka zbog kaznenog djela nametljivog ponašanja.

DORH okrivljenika tereti da je tijekom lipnja i srpnja 2020. godine u Vodicama svakodnevno dolazio do ugostiteljskog objekta u kojem je oštećenica zaposlena, stajao na terasi, ulazio u prostor za osoblje, hodao za njom i gledao u nju, a s takvim ponašanjem je nastavio i nakon što mu je ona više puta kazala da ju ostavi na miru.

Tereti ga se da ju je pratio po gradu, prilazio joj i obraćao joj se te se zadržavao u njezinoj neposrednoj blizini, kao i da je bez njezina znanja i u njezinoj odsutnosti ulazio u stan koji oštećenica koristi, a u kojem je pomicao namještaj i ostavljao svoje stvari.

Okrivljenika se tereti da je 29. srpnja 2020. u noćnim satima, ušao u sobu u kojoj je oštećenica spavala, a kad se ona probudila i ugledala ga, počela je dozivati pomoć pa je on pobjegao u nepoznatom smjeru. Okrivljenika se tereti da je svojim postupanjem izazvao kod oštećenice tjeskobu i strah za njezinu sigurnost.

26. travanj 2024 21:14