StoryEditor
Crna kronikakod ministrove kuće

Uhićena su četiri muškarca koja su napala novinarku 'Slobodne', oglasila se i policija

Piše PSD
24. siječnja 2020. - 10:52

Andrea Topić, novinarka "Slobodne Dalmacije", napadnuta je jučer u Ivanbegovini dok je snimala kuću Milana Kujundžića koja prema podacima njegove imovinske kartice ima 100 kvadrata i nikakvu okućnicu, a u stvarnosti ima 84 kvadrata više i dvorište od 1016 kvadrata.

Na cesti ispred kuće su joj prišli radnici s obližnjeg gradilišta, a napad je kulminirao kada su joj spriječili da napusti mjesto događaja. Više o tome kako je napad izgledao možete pročitati OVDJE.

Četiri napadača su uhićena, a jutros se o događaju oglasila i policija.

"Jučer oko 11 sati u Ivanbegovini četiri muškarca su verbalno napala žensku osobu, a nakon toga okružile osobno vozilo u koje je ušla kako bi se od njih sklonila.

Dok se osoba nalazila u vozilu, pokušavajući krenuti vozilom s mjesta događaja, muškarci su joj zapriječili odlazak i tom prilikom oštetili vozilo.

Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi izišli na teren, uhitili četiri osobe u dobi od 42, 43, 66 i 68 godina.

Nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon čega će danas protiv njih biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode i oštećenja tuđe stvari", objavila je PU splitsko-dalmatinska.

 

Izdvojeno

20. listopad 2020 14:38