StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik

Uhićena dva razbojnika koja su opljačkala sportsku kladionicu: Pod prijetnjom vatrenim oružjem ukrali su 2930 kuna

Piše šibenski.hr
5. studenog 2020. - 09:35

U Odjelu općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom i 32-godišnjakom osumnjičenima za razbojništvo na štetu 41-godišnje zaposlenice zagrebačke tvrtke, izvijestili su iz šibensko-kninske policije.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su osumnjičeni 30. listopada u Šibeniku oko 20,40 sati, s unaprijed stvorenom namjerom pribavljanja imovinske koristi, pričekali da u sportskoj kladionici ne bude igrača i zatim maskirani ušli unutra i uz prijetnje vatrenim oružjem zaprijetili zaposlenici da im preda novac. Zbog straha za svoj život zaposlenica im je predala 2.930 kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja, 4. studenog, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, pretraženi su stan u Šibeniku i kuća u Gaćelezima koje koriste osumnjičeni, kojom prilikom je pronađena jedna motoristička kaciga korištena za maskiranje prilikom počinjenja kaznenog djela, dok je od drugog osumnjičenika oduzeta jakna u koju je bio odjeven za vrijeme počinjenja ovog kaznenog djela.

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

19. travanj 2024 17:25