StoryEditorOCM

Uhićen muškarac (28): Napao i teško ozlijedio 39- godišnjaka, koji je prevezen u splitsku bolnicu

Piše šibenski.hr
11. veljače 2020. - 09:50
Zagreb, 270120. U vecernjim satima na Barutanskom jarku u Maksimiru doslo je pucnjave. Razbojnik je propucao covjeka koji ga je zatekao u provali automobila marke Land Rover. Nakon potjere u kojoj je vatreno oruzje koristila i policija razbojnik je uhicen. Na fotografiji: policijski ocevid.ilustracija/Goran Mehkek/Cropix

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom osumnjičenim za nanošenje teške tjelesne ozlijede 39-godišnjaku, doznaje se u Policijskoj upravi šibensko- kninskoj.

- Osumnjičeni 28- godišnjak je 9. veljače oko 2 sata u Jezerima, zbog ranijih nesuglasica, oštećenog 39- godišnjaka tjelesno napao i teže ozlijedio. Oštećeni je nakon pružene liječničke pomoći u šibenskoj bolnici, prevezen na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko- kninske policije.

Prema njezinim riječima, nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni (28) je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

26. travanj 2024 09:02