StoryEditorOCM
Crna kronikaVAN KONTROLE

Uhićen Mladen Grdović! Pijan vrijeđao bivšu suprugu, policiju frapirao prizor ispred stana

Piše Božana Sviličić
2. studenog 2020. - 13:38

Zadarskog pjevača Mladena Grdovića (61) ponovno je uhitila policija zbog nasilja nad bivšom suprugom Brankicom (49) s kojom se službeno razveo u kolovozu, piše Zadarski.hr.

Grdović, kojemu nikako nije “sjelo” službeno okončanje 22 godina dugog turbulentnog braka, u četvrtak, 29. listopada, u alkoholiziranom je stanju i bez cipela, došao na adresu bivše supruge gdje je joj je upućivao pogrdne riječi. Policija ga je ubrzo uhitila, te ga je nakon otriježnjenja, u subotu 31. listopada, uz optužni prijedlog iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji privela na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Tamo mu je određena mjera zabrane približavanja bivšoj supruzi.

Još 13. svibnja Grdoviću je određena mjera opreza zabrane približavanja na udaljenost manjoj od 30 metara, uspostavljanja i održavanja veze s Brankicom sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji.

Grdović je, naime, i tog dana došao na Brankičinu adresu gdje je htio nasilno ući i “leći u postelju”.

Zadarski pjevač se teško nosi s tim što je Brankica 21.svibnja nakon 22 godine braka ipak podnijela tužbu radi razvoda braka, a sud joj je to potvrdio u kolovozu zaključivši kako nema šanse da se par pomiri.

Brankica je u tužbi navela i kako ona i pjevač tri godine više ne žive zajedno.

Pojasnila je kako je Mladenu davala šansu da se njihovi odnosi poprave, međutim da do toga da nije došlo, već je postajalo sve gore i gore. Svoju je odluku pojasnila i time kako ne mogu postići dogovor ni u čemu što je potrebno za jedan normalan brak.

Tome se usprotivio pjevač navodeći kako ne želi da se njihov brak razvede jer su zajedno već 30 godina, iako u odgovoru na tužbu nije naveo, a niti predložio dokaze na okolnosti da njihovi odnosi nisu teško i trajno poremećeni, piše Zadarski.hr.

19. travanj 2024 11:33