StoryEditorOCM

Uhićen drski razbojnik: Starija žena mu u strahu predala 132 eura i pobjegla iz kuće

Piše Šibenski.hr
13. siječnja 2023. - 09:37

U Službi kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za razbojništvo,kazali su u šibensko- kninskoj policiji:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni u noći 2. prosinca 2022. godine u Jezerima, prvo uz uporabu čekića provalio u obiteljsku kuću 73-godišnjakinje, nakon čega joj je replikom pištolja zaprijetio i zatražio da mu preda novac. Kako je osumnjičeni bio ustrajan u svom naumu oštećena mu je predala iznos od 132 eura nakon čega je uspjela pobjeći iz kuće dok se počinitelj udaljio.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku pretraženo prebivalište i osobni automobil osumnjičenika kojom prilikom je pronađena odjeća u koju je bio odjeven kao i replika pištolja te čekić.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske

25. travanj 2024 13:10