StoryEditorOCM
Crna kronikaImao i pomagačicu

Uhićen 48- godišnji lopov: U Šibeniku provalio u studio za tetoviranje, a mladiću ukrao automobil

Piše šibenski.hr
21. veljače 2022. - 09:43

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom osumnjičenim za dvije teške krađe provaljivanjem, od kojih je jednu izvršio zajedno s 31-godišnjakinjom.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni u razdoblju od 19. do 30. siječnja u Šibeniku, s ciljem pribavljanja imovinske koristi, provalio i otuđio osobni automobil 21-godišnjaka. Također je utvrđeno da je u noći 17./18. veljače u Šibeniku, zajedno s 31-godišnjakinjom, provalio u studio za tetoviranje 51-godišnjaka kojom prilikom je otuđio pribor za tetoviranje, više komada noževa kao i parfem, sve vrijednosti oko 60 tisuća kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja sve otuđene stvari su pronađene i vraćene vlasniku salona dok je osobni automobil oštećen u prometnoj nesreći koju je osumnjičeni skrivio na području Karlovca.

Protiv osumnjičenice će biti podnesena kaznena prijava, dok je osumnjičeni uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

20. travanj 2024 18:41