StoryEditorOCM
Crna kronikaZavršio na Prekršajnom sudu

Uhićen 39- godišnji vozač teretnjaka marke Peugeot šibenskih tablica: Vozio bez dozvole, a odbio se i testirati na droge i alkohol

Piše šibenski.hr
11. listopada 2021. - 10:31

Šibenska policija u nedjelju poslijepodne u Šibeniku zaustavila je vozača Peugeota (39) i utvrdila kako vozi iako mu je vozačka oduzeta te je kod njega pronašla manju količinu droge. Vozač je priveden na Prekršajni sud, izvijestili su iz Policjske uprave šibensko-kninske.

Kako navode iz policije, 39-godišnjak koji je upravljao teretnim Peugeotom šibenskih tablica zaustavljen je jučer oko 16.30 sati u Šibeniku te je utvrđeno da vozi za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta sve dok se ne podvrgne izvanrednom liječničkim pregledu.

- Uz to, vozilu kojim je upravljao istekla je prometna dozvola, a odbio se i testirati na prisutnost droga ili lijekova. Nadalje, 39-godišnjak kod sebe nije imao osobnu iskaznicu te mu je pronađena manja količina droge marihuane i kokain. 

Zbog svih počinjenih prekršaja 39-godišnjak je uhićen i uz Optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik šibenske policije.

26. travanj 2024 10:01