StoryEditorOCM
Crna kronikabizarna prometna nesreća

U Žitniću vozač naletio na kravu koja je prelazila cestu, teško ozlijeđena 54- godišnjakinja koja nije držala razmak

Piše Šibenski.hr
17. studenog 2022. - 09:40

U prometnoj nesreći koja se u srijedu 16. studenog oko 6,18 sati dogodila na cesti D-33 u Žitniću teže je ozlijeđena 54-godišnja vozačica, izvijestili su iz šibensko- kninske policije

- Do prometne nesreće je došlo na način da 34-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Dacia šibenskih registarskih oznaka na vrhu kolone od tri vozila, nalijeće na kravu koja je prelazila kolnik, od kojeg naleta životinja ugiba. Zbog nepridržavanja razmaka, neprilagođene brzine i stanja ceste (kiša, sklizak kolnik) na životinju nalijeće i 54-godišnjakinja u osobnom automobilu Mercedes šibenskih registarskih oznaka koja u pokušaju izbjegavanja izlijeće s ceste, udara u suhozid i stablo hrasta te se automobil prevrće na krov. Prilikom udara je 54-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede, a nakon liječničke pomoći je puštena na kućnu njegu.

Protiv 50-godišnjeg vlasnika životinje će biti podnesen Obvezni prekršajni nalog kao i protiv 54-godišnje vozačice Mercedesa- rekao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

27. travanj 2024 06:25