StoryEditorOCM
Crna kronikaLažna dojava

U zgradi šibenskog suda nije postavljena eksplozivna naprava, izvijestila je šibenska policija i pozvala građane na oprez i suradnju bude li im išta sumnjivo

Piše Šibenski hr.
5. prosinca 2022. - 12:24

"Jutros je i Policijska uprava šibensko-kninska je zaprimila informaciju o anonimnoj dojavi o navodno postavljenoj eksplozivnoj napravi na objektu pravosudnog tijela u Šibeniku. Naša PU je jedna od niza policijskih uprava na području Republike Hrvatske s istovjetnom dojavom. Obavljenim pregledom kompletnog objekta koji je završio u 11,15 sati nisu pronađena nikakva minsko-eksplozivna sredstva, istaknuto je među ostalim u službenom priopćenju šibenske policije. 

Na lokaciju su odmah upućeni policijski službenici protueksplozijske zaštite kako bi provjerili istinitost dojave i poduzeli druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti..

"Podsjećamo na društvenu odgovornost i samozaštitno ponašanje te u slučaju bilo čega sumnjivog, što se može dovesti u kontekst navedenog događaja. Neka se građani s punim povjerenjem obrate policiji te postupe u skladu s uputama policijskih službenika na mjestu događaja.", zaključuje se u priopćenju PU Šibensko-kninske.

25. travanj 2024 22:52