StoryEditorOCM
Crna kronikanesreća na cesti

U Vodicama teže ozlijeđen 73-godišnji biciklist: udarila ga je vozačica, iz šibenske bolnice je pušten na kućnu njegu

Piše šibenski.hr
25. srpnja 2022. - 13:05

U prometnoj nesreći koja se 21. srpnja oko 16,30 sati dogodila u Vodicama teže je ozlijeđen 73-godišnji biciklist, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko- kninske:

- Do prometne nesreće je došlo na način da je 58-godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom Renault šibenskih registarskih oznaka, vršila radnju pretjecanja bicikla ispred sebe, a da se prethodno nije uvjerila da tu radnju može obaviti bez opasnosti, pri čemu je prilikom pretjecanja udarila u ručicu upravljača od bicikla kojim je upravljao 73-godišnjak koji se u trenutku prometne nesreće kretao uz desni rub kolnika. Od udara vozač bicikla gubi nadzor nad upravljačem, pada prvo na automobil i zatim na zemljanu površinu, a od pada je zadobio teške tjelesne ozljede i nakon pružene pomoći u Općoj bolnici u Šibeniku pušten je na kućnu njegu.

Protiv vozačice Renaulta će, zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- izjavio je Šime Pavić, policijski glasnogovornik.

18. travanj 2024 10:06