StoryEditorOCM
Crna kronikasretan kraj

Nakon velike potrage pronađen nestali 60-godišnjak: ‘Živ je, prebačen je u bolnicu na daljnju obradu‘

Piše Šibenski.hr
10. rujna 2021. - 18:47

Novo: Nakon velike potrage, danas je pronađen 60-godišnji Zadravko Perkov koji je prije dva dana nestao na području Tribunja

Vijest o pronalasku muškarca objavio je HGSS na svojoj Facebook stranici.

"Danas, nešto prije 12:00 sati, od PU Vodice stigao je poziv za pomoć pri traženju nestale osobe na području Tribunja. Radi se o muškoj osobi starije životne dobi koje nema od četvrtka.

Na teren izlazi 12 članova HGSS-a te zajedno sa DVD Vodice i policijskim službenicima sistematski pretražuju teren u okolici poznatog smjera kretanja izgubljene osobe.

Osoba je pronađena nešto iza 18:00 sati živa, dehidrirana, te je nakon izvlačenja sa terena predana HMP na daljnju obradu - napisali su.

Ranije objavljeno: Kako javljaju iz šibenske policije, u tijeku je potraga za Zdravkom Perkovom (1951.) koji je nestao prije dva dana u Tribunju oko 20 sati. Podaci o nestalom muškarcu objavljeni su na stranicama MUP-a, a potrazi se pridružila šibenska stanica Hrvatske gorske službe spašavanja.

Zdravko Perkov nestao je nakon večere kod brata na adresi Dubravice 32 u Tribunju. Visok je, kako se navodi, 185 centimetara, prosijede kose i plavih očiju. Nos mu je velik i ravan, lice ovalno i slabije je tjelesne građe. U vrijeme nestanka nosio je sive radne hlače s bočnim džepovima žutog obruba, crvenu majicu kratkih rukava, tanku crvenu jaknu i crne cipele.

- U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem mail adrese nestali@nestali.hr – poručuju iz šibenske policije.

25. travanj 2024 00:54