StoryEditorOCM
Crna kronikaKrvava šibenska fešta

U sukobu na rivi letjele boce i čaše: Dvije djevojke ozlijeđene, jedna teže

Piše Šibenski.hr
24. lipnja 2024. - 10:36

U Policijskoj postaji Šibenik je provedeno kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom i 32-godišnjakom osumnjičenima za Teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su se osumnjičeni u nedjelju, 23. lipnja oko 00,00 sati u ugostiteljskom objektu u Šibeniku u ul. Obala prvoboraca, radi narušenih međuljudskih odnosa, nakon kraćeg verbalnog sukoba međusobno gađali staklenim bocama, čašama i sitnim predmetima pogodnim za ozljeđivanje, kojom prilikom su dvije ženske osobe u dobi od 18  i 19 godina zadobile ozljede.

U Općoj bolnici u Šibeniku 18- godišnjakinji su okvalificirane lakše tjelesne ozljede, dok 19-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede te je zadržana na bolničkom liječenju.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti“ iz čl.222 st.1 Kaznenog zakona u vezi s  kaznenim djelom „Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnom ili sredstvom" čl.215 st.1 Kaznenog zakona osumnjičeni su uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

 

24. lipanj 2024 11:08