StoryEditorOCM
Crna kronikaPrometna u Vodicama

U šibenskoj bolnici zadržan 43- godišnji motociklist. Zadobio je po život opasne ozljede

Piše šibenski.hr
19. svibnja 2021. - 12:22

U prometnoj nesreći koja se u utorak oko 23,20 sati dogodila u Vodicama teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 43-godišnji vozač motocikla koji je zadržan na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Šibenik, doznaje se u šibenskoj policiji.

- Do prometne nesreće je došlo kada se 43-godišnji vozač, upravljajući motociklom Honda šibenskih registarskih oznaka, iako nema položen vozački ispit za „A“ kategoriju kao i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola privremeno oduzeta, ulaskom u desni pregledni zavoj nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već se motociklom daje više udesno, gdje prednjim kotačem zahvaća uzdignuti betonski ivičnjak, pri čemu gubi nadzor nad upravljačem i slijeće na zemljano travnatu površinu i zatim motociklom udara u stup prometnog znaka. Zbog zadobivenih ozljeda vozač je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

O ovoj prometnoj nesreći biti će obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 43-godišnjeg vozača će zbog počinjenih prometnih prekršaja biti podnijet Optužni prijedlog- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske

20. travanj 2024 16:14