StoryEditorOCM
Crna kronikapolicijski bilten

U Šibeniku ukrao motocikl vrijednosti oko 115 tisuća kuna, Nijemac u Grebaštici ‘zavodio‘ 41-godišnju ženu. Obojica su završili iza rešetaka

Piše šibenski.hr
20. srpnja 2022. - 09:52

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom osumnjičenim za krađu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 17. srpnja u Šibeniku, radi stjecanja materijalne koristi, otuđio parkirani motocikl BMW od 53-godišnjaka, zajedno s dvije kacige, sve vrijednosti oko 115 tisuća kuna. Temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku obavljena je pretraga kuće osumnjičenika gdje je pronađen motocikl koji je vraćen vlasniku.

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim njemačkim državljaninom osumnjičenim za prijetnje i nametljivo ponašanje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni od početka lipnja u Grebaštici, gdje je iznajmio apartman, pa do sredine srpnja želio uspostaviti neželjeni kontakt i komunikaciju s 41-godišnjakinjom pri tome joj prijeteći, a što je kod nje izazvalo strah i tjeskobu za osobnu sigurnost.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

19. travanj 2024 21:33