StoryEditorOCM
Crna kronikaKaznena prijava 24-godišnjaku

U Šibeniku uhićen mladi serijski lopov: Najgore je prošao češki turisti kojemu je ukrao električni bicikl vrijedan čak 50 tisuća kuna

Piše Šibenski.hr
19. svibnja 2022. - 09:55

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom osumnjičenim za krađu, dvije teške krađe i tri računalne prijevare, doznaje se u šibenskoj policiji:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 8. svibnja u Šibeniku u noćnim satima krađu električnog bicikla 24-godišnjem češkom državljaninu, vrijednosti oko pedeset tisuća kuna- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

Mladi lopov naročito aktivan je bio prošlog utorka, 10.svibnja:

- Te noći je u Šibeniku provalio u stan 29-godišnjakinje odakle je otuđio novčanik s novcem i dokumentima, vrijednosti oko tisuću kuna. Istog dana je u Šibeniku u jutarnjim satima provalio u stan 73-godišnjakinje odakle je otuđio 1.700 kuna te bankovnu karticu s kojom je u tri navrata podigao ukupno pet tisuća kuna.

Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- rekao je policijski glasnogovornik.

02. svibanj 2024 21:59