StoryEditorOCM
Crna kronikakrš i lom

U Šibeniku se sudarila dva motora, oba vozača ozlijeđena, jedan završio u bolnici

Piše K. G.
27. svibnja 2024. - 10:05

U subotu kasno navečer, u Šibeniku se dogodila prometna nesreća u kojoj su se sudarila dva motora. Oba vozača su u toj nesreći ozlijeđena, zbog čega je 42- godišnji muškarac zadržan u šibenskoj bolnici

- U subotu, 25. svibnja oko 22.05 sati u Šibeniku u Ulici 113. Šibenske brigade HV, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Prometna nesreća se dogodila na način da je 42-godišnjak, upravljajući s mopedom šibenskih registarskih oznaka, dolaskom na raskrižje prilikom skretanja u lijevo nije propustio sva vozila iz suprotnog smjera koja zadržavaju smjer svog kretanja, uslijed čega dolazi do sudara s motociklom šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 18-godišnjak, koji je prije dolaska na raskrižje nepropisno pretjecao vozilo ispred sebe.

U Općoj bolnici u Šibeniku 42-godišnjaku su konstatirane su teške tjelesne ozljede te je zadržan na bolničkom liječenju, dok su 18-godišnjaku konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Protiv 42-godišnjeg vozača zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama bit će podnesen obvezni prekršajni nalog.

Protiv 18-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama bit će izdana obavijest o počinjenom prekršaju- izjavila je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

14. lipanj 2024 09:40