StoryEditorOCM
Crna kronikaOPREZNO U PROMETU

U prometnoj nesreći na Biocima 26-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede: ‘Vozač automobila oduzeo mu je prednost prolaza‘

Piše Šibenski.hr
28. srpnja 2023. - 09:47

U prometnoj nesreći koja se 27. srpnja oko 14,55 sati dogodila u Šibeniku na raskrižju gradskog predjela Bioci teže je ozlijeđen 26-godišnji vozač mopeda, priopćeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Do prometne nesreće je došlo na način da 58-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, na semaforiziranom raskrižju na zeleno svjetlo provodi radnju polukružnog okretanja bez da se uvjerio da to može napraviti na siguran način i da je prethodno propustio sva vozila iz suprotnog smjera, kojom prilikom oduzima prednost prolaza nadolazećem mopedu kojim je upravljao 26-godišnjak i koji je zadržavao smjer kretanja. Od udara moped i vozač padaju na tlo te je vozač zadobio teške tjelesne ozljede.

- Protiv vozača osobnog automobila će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku - kazao je glasnogovornik šibenske policije, Šime Pavić.

28. travanj 2024 10:43