StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijsko izvješće

U pritvoru je 63 godišnjak iz Šibenika zbog ozbiljne prijetnje policijskome službeniku, a u ‘Solarisu‘ ukradeni električni romobili

Piše Šibenski.hr
15. rujna 2021. - 10:13

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju prema policijskom službeniku.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 29. lipnja u Šibeniku, prilikom postupanja policijskog službenika, ozbiljno mu prijetio kao službenoj osobi u vezi s njegovim radom.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, izdvajamo tešku krađu i krađu:
- u razdoblju od 8. do 14. rujna u Šibeniku, nepoznati počinitelj je provalio u stan 47-godišnjakinje koja je privremeno odsutna. Naknadno će se utvrditi materijalna šteta,
- u razdoblju od 29. kolovoza do 2. rujna u Solarisu, nepoznati počinitelj je na štetu tvrtke iz Biograda otuđio električne romobile vrijednosti preko deset tisuća kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja biti će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njihovog otkrivanja.

20. travanj 2024 12:52