StoryEditorOCM
Crna kronikaVaralice i lopovi

U Primoštenu uhvaćen 70-godišnji vozač: nije registrirao auto, pa stavio lažne tablice

Piše Šibenski.hr
18. rujna 2020. - 10:24

U postaji prometne policije Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 70-godišnjakom osumnjičenim za krivotvorenje isprava, izvijestila je šibenska policija.

Osumnjičeni je 17. rujna u 19,25 sati u Primoštenu zatečen kako upravlja vozilom Volkswagen, na koji je stavio nepripadajuće registarske pločice s namjerom da ih koristi kao prave.

Protiv osumnjičenog će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku kao i Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku zbog počinjenog prekršaja.

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljene su dvije krađe:

- od 12. lipnja do 1. kolovoza u Šibeniku, gradski predio Šubićevac, nepoznati počinitelj iz stambene zgrade otuđio je vatrogasne aparate vrijednosti nekoliko tisuća kuna,

- tijekom 24. kolovoza u Šibeniku nepoznati je počinitelj 49-godišnjakinji, iz kuće otuđio novac.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

 

19. travanj 2024 07:10