StoryEditorOCM
Crna kronikaRazbojništvo i krađe

U Pirovcu prijetio staricama kako bi se dokopao novca pa završio u pritvoru

Piše Katarina Rudan
20. travnja 2017. - 12:03


U današnjem priopćenju iz PU šibensko-kninske navodi se da je u Policijskoj postaji Vodice dovršeno kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom osumnjičenim za razbojništvo na štetu 88-godišnjakinje.

Osumnjičeni je 18. travnja oko 2.30 sati u Pirovcu, nakon što je provalio u kuću oštećene, uz ozbiljnu prijetnju da će izravno napasti na njezin život, od 61-godišnjakinje koja skrbi o oštećenoj, oduzeo novac u iznosu od 250 kuna.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Proteklog dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja su prijavljene dvije teške krađe.
U jutarnjim satima 15. travnja u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u stan 88-godišnjakinje i otuđio novac, a u noći 18./19. travnja u Donjoj Grebaštici je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu tvrtke iz Unešića i otuđio robu vrijednu preko par desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznena prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.




 

08. svibanj 2024 13:26