StoryEditorOCM
Crna kronikalopovi u punom pogonu

U noći na Praznik rada provaljeno u Eru u Njivicama, počinjena je veća materijalna šteta

Piše Šibenski.hr
3. svibnja 2023. - 09:56

U noći s 30. travnja na 1. svibnja u Šibeniku nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovitom robom sa sjedištem u Makarskoj te otuđio više komada različitih elektronskih uređaja, alata kao i novac, izvijestili su iz šibenske policije u srijedu.

Premda iz policije ne navode o kojoj trgovini se radi, neslužbeno se doznaje kako je riječ o pljački trgovačkog centra Era Commerce u Njivicama.

Nadalje, iz šibenske policije su kazali kako je u razdoblju od 5. ožujka do 29. travnja u Dubravicama nepoznati počinitelj provalio u kuću 80-godišnjaka i otuđio različite antikne predmete čija vrijednost će se naknadno utvrditi,

Na koncu, policija je zabilježila i krađu koja se dogodila tijekom jutarnjih sati 28. travnja u Vodicama, gdje je nepoznati počinitelj 39-godišnjaku ispred kuće otuđio odloženi mobilni telefon vrijednosti oko 300 eura.

- Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njihovog otkrivanja- rekli su u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

28. travanj 2024 02:25