StoryEditor
Crna kronikaPrometna kod Male Kapele

U nesreći su tri osobe teško ozlijeđene, a u jednom vozilu bila su tri nogometna suca iz Dalmacije; Među njima i internacionalac iz Šibenika

Piše Šibenski.hr
14. prosinca 2019. - 18:12

Kako nam je potvrđeno u Policijskoj upravi karlovačkoj, sinoć oko 20 sati dogodila se teška prometna nesreća na autocesti A1 Zagreb-Split, kod tunela Mala Kapela.  Uslijed sudara, tri su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, koje su im konstatirane nakon što ih je Hitna prebacila u Opću bolnicu u Ogulinu.

Do nesreće je došlo na 102. kilometru autoputa iz smjera Splita prema Zagrebu, a sudarila su se dva osobna automobila, jedan šibenskih, a drugi zagrebačkih registracijskih oznaka.

- Padao je snijeg na našem području, a do sudara je došlo zbog neprilagođene brzine- kazali su nam u Policijskoj upravi karlovačkoj, te dodali da su uvjeti na cesti jutros bolji. Kolnici su, kazao nam je dežurni policajac, mokri, ali nema snijega.

Kako se neslužbeno doznaje u vozilu šibenskih registracijskih oznaka bili su nogometni suci: Goran Perica iz Šibenika, Alen Jakšić iz Solina i Jakov Titlić iz Hrvaca. Putovali su za Zagreb gdje su trebali danas suditi utakmicu 1. HNL-a između Dinama i Lokomotive. 

Teže tjelesne ozljede zadobili su Jakšić i Titlić.

Ne idite s litnjim gumama na zagrebački Advent, komentirali su na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavu o prometnoj nesreći, koja se sinoć dogodila na autocesti A1 Zagreb-Split, kod tunela Mala Kapela.

 

 

#PROMETNA NESREćA# AUTOPUT# MALA KAPELA# TEšKO OZLIJEđENI

Izdvojeno