StoryEditor
Crna kronikaZbog neprilagođene brzine?

U dvorištu kuće traktor prignječio 86-godišnjaka; policajci krenuli na mjesto nesreće pa vozilom sletjeli s ceste!

10. rujna 2019. - 21:53

Šišan- Prignječio ga traktor, policajci krenuli na intervenciju i automobilom sletjeli s ceste
Osamdesetšestgodišnji muškarac iz Šišana, u općini Ližnjan, ozlijeđen je nakon što ga je u utorak popodne prignječio traktor u dvorištu njegove kuće, izvijestila je istarska policija koja je potvrdila i da je policijsko vozilo na putu do mjesta nesreće sletjelo s kolnika, ali da ni jedan policajac nije stradao.


Policija je dojavu o tom nesretnom slučaju u kojem je 86-godišnji muškarac ostao zarobljen pod traktorom, zaprimila u 15.12 sati, a na mjesto nesreće, osim policije, krenuli su vatrogasci te vozilo hitne pomoći. Na putu do Šišana, kod skretanja za mjesto Jadreški, policijsko vozilo je sletjelo s kolnika.


"Još uvijek nije poznata težina ozljede stradalog muškarca. Utvrđuju se okolnosti tog događaja. Činjenica je da muškarac nije upravljao traktorom već je nešto radio, odnosno popravljao na traktoru, nakon čega se traktor pokrenuo i prešao preko njega" - izjavila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.


Potvrdila je da je policijsko vozilo sletjelo s kolnika na putu za Šišan no da u toj nesreći nije stradao ni jedan policajac. Istraga je u tijeku.
Inače, u spašavanju starca sudjelovao je i policajac izvan službe koji živi u susjedstvu i koji je s drugim susjedom uspio pomaknuti traktor i osloboditi unesrećenoga.
 

22. lipanj 2021 09:33