StoryEditorOCM
Crna kronikatužna akcija HGSS-a

U centru Šibenika pronađen mrtav 47-godišnji muškarac. Iz policije kažu da na tijelu nema tragova nasilja

Piše Šibenski.hr
10. ožujka 2023. - 08:22

U četvrtak 9. ožujka u 11,10 sati na službeni telefon stanice došao je poziv Policijske uprave šibensko-kninske sa zahtjevom za asistenciju, izvijestili su iz HGSS-a Stanica Šibenik:

- Naime, 7. ožujka nestala je muška osoba (47) na urbanom području grada Šibenika, te su policijski djelatnici svojim istraživanjem došli do podataka gdje bi se mogla nalaziti. Zadatak spašavatelja HGSS stanice Šibenik bio je detaljno pretražiti to područje. Na teren odmah izlazi troje spašavatelja dok je spašavatelj s bespilotnom letjelicom u pripremi.

Dolaskom na zadanu lokaciju, pothodnik između željezničke postaje i luke, spašavatelji kreću a pretragom objekta i ubrzo pronalaze beživotno tijelo o čemu obavještavaju policiju čiji djelatnici nastavljaju a postupkom. Time je ova brza i nažalost tužna akcija za HGSS stanicu Šibenik bila završena. Obitelji i prijateljima pokojnika izražavamo iskrenu sućut- kazali su u šibenskom HGSS-u.

Kako nam je kazao Šime Pavić, glasnogovonik šibensko- kninske policije, na tijelu pokojnika nema tragova nasilja te se ne radi o sumnjivoj smrti.

19. travanj 2024 11:53