StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijsko izvješće

U Brodarici 56-godišnjak nasrnuo na 51 godišnju ženu i nožem joj nanio teške tjelesne ozljede

Piše Branimir Periša
23. studenog 2020. - 09:59

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom osumnjičenim za teško ubojstvo u pokušaju na štetu 51-godišnje supruge.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 19. studenog u jutarnjim satima u Brodarici, zbog nesuglasica, prvo verbalno, a zatim tjelesno napao oštećenu i oštrim predmetom joj nanio teške tjelesne ozljede.

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetniku u Šibeniku biti priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljene su dvije krađe:

- u vremenu od 20. listopada do 17. studenog u mjestima Gornje Vinovo, Kljake i Visoko, nepoznati počinitelj je zagrebačkoj tvrtki otuđio više komada tehničke opreme vrijednosti nekoliko tisuća kuna,

- u večernjim satima 19. studenog u Brodarici, nepoznati počinitelj je 80-godišnjakinji s parkirališta otuđio osobni automobil vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

26. travanj 2024 23:43