StoryEditorOCM
Crna kronikatragedija u istri

Tužan kraj: preminula čeverogodišnja djevojčica koju je otac ostavio zaključanu u vrelom automobilu 

Piše PSD
9. srpnja 2019. - 12:30

Umrla je četverogodišnja djevojčica koju su radnici gradilišta pronašli u zatvorenom automobilu u Rovinjskom Selu, javlja IstraIN.

Četverogodišnja curica ostavljena duže vrijeme u automobilu na visokim temperaturama je dehidrirala i u teškom je stanju. Trenutno je u bolnici...

Naime, kako IstraIN neslužbeno doznaje iz povjerljviih izvora, djevojčica je podlegla posljedicama toplotnog udara i dehidracije zbog kojih su joj bili oštećeni vitalni organi.

Iz policije su za IstraIN rekli da više nisu nadležni za davanje informacija te su uputili na Državno odvjetništvo u Puli, gdje do objavljivanja ovog članka nisu bili dostupni kao ni Služba za odnose s javnošću KBC-a Rijeka, u koji je djevojčica bila smještena.

Podsjetimo, nesretni slučaj dogodio se u Rovinjskom Selu u četvrtak 4. srpnja u posljepodnevnim satima, kada ju je njezin tata pustio u automobilu kako je ne bi budio a da pritom nije upalio klimu u autu i zatvorivši prozore da u automobil ne ulazi prah od gradiliša.

Kako pričaju mještani Rovinjskog Sela, djevojčicu su, u besvjesnom stanju, nakon dva sata pronašli radnici u automobilu nakon čega je pozvana Hitna pomoć.

Istra ali i Hrvatska ne pamte ovakav slučaj a svakako najteže u cijeloj ovoj priči je nesretnim roditeljima.

25. travanj 2024 02:55