StoryEditorOCM
Crna kronikastravičan sudar

Tri osobe izgubile život u prometnoj nesreći; Ta dionica ceste iznimno je opasna, prije deset godina na tom su mjestu poginule četiri osobe

11. ožujka 2018. - 15:51

Tri osobe, od kojih su dvojica hrvatski državljani iz Makarske, poginule su, a jedna je zadobila teže tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila u izravnom sudaru dva vozila nedaleko od Livna, potvrdili su za HINA-u iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ).

Iza 20.00 sati izravno se sudarilo vozilo marke Polo hrvatskih prometnih oznaka i BMW bosanskohercegovačkih pločica na prijevoju Borova glava između Livna i Šujice pri čemu su na licu mjesta poginule tri osobe.

Od siline sudara preminuli su vozač i suvozač u vozilu marke 'Polo' te vozač u BMW-u.

Treći putnik u vozilu hrvatskih prometnih oznaka zadobio je teže ozljede te je hitno prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu.
Policija je navela inicijale poginulih vozača M.D. (36) i suputnika M.M. (29) iz Makarske, a mladić A.T. iz Tomislavgrada smrtno je stradao u vozilu BMW.

Po riječima glasnogovornika MUP-a HBŽ-a Ivice Vrdoljaka tijela stradalih su prevezena u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će tijekom dana biti obavljena obdukcija.

Od sinoć do jutros u 09.30 sati bio je potpuno obustavljen promet na dionici ceste Livno- Šujica zbog očevida koji je sinoć privremeno prekinut zbog loše vidljivosti, te je jutros nastavljen od 07.00 sati.

Ova dionica prometnice je iznimno opasna, naveo je Vrdoljak i podsjetio da su prije deset godina nedaleko od toga mjesta poginule četiri osobe.

28. travanj 2024 11:51