StoryEditorOCM
Crna kronikaStrašan slučaj

Pronašli beživotna tijela: američki student poginuo prelazeći prugu, kolega ga išao tražiti pa i on izgubio život

Piše Šibenski.hr
18. ožujka 2022. - 15:36

Dvojica studenata stradala su u razmaku od jednoga dana na istoj lokaciji na željezničkoj pruzi u Branimirovoj ulici, najvjerojatnije od strujnoga udara, piše Jutarnji.

Riječ je o velikoj tragediji, a po svemu sudeći dva smrtna slučaja su povezana. Policija sumnja kako je, nakon nestanka jednoga od studenata, u srijedu 16. studenoga, njegov kolega otišao ga tražiti na područje pruge u Branimirovoj ulici, te je i sam tamo stradao. Zagrebačka policija jutros je objavila kako je u četvrtak ujutro u 7,25 sati između vagona pronađeno mrtvo tijelo nepoznate muške osobe.

"Jučer, 17. ožujka u 7.25 sati na Maksimiru u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosijecima željezničkog kolodvora Zagreb-Borongaj, na tlu između četvrtog i petog kolosijeka, uz teretne vagone pronađeno je tijelo za sada nepoznate muške osobe. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Po obavljenom očevidu tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb radi utvrđivanja identiteta.", priopćila je zagrebačka policija.

Prema informacijama Jutarnjega lista, riječ je o 20-godišnjem Nikoli Michaelu Sušecu, državljaninu SAD-a i Hrvatske i studentu Hrvatskih studija, koji je nestao od srijede, te za kojim se tragalo. Međutim, vjerojatno ne znajući da je njegovo tijelo pronađeno u četvrtak ujutro, njegov kolega, Jerko Kučić, se uputio na lokaciju gdje je Sušec posljednji put viđen, te je i on smrtno stradao na identičan način, a njegovo tijelo je pronađeno jutros.

20. travanj 2024 12:33