StoryEditorOCM
Crna kronikaStravična smrt

Tragedija u Dubravicama kod Skradina: u požaru izgorio 68- godišnji muškarac

Piše Ante Talijaš
31. ožujka 2019. - 17:03

U subotu navečer dok su gasili požar u mjestu Dubravice kod Skradina, vatrogasci su pronašli izgoreno tijelo 68-godišnjeg muškarca.

-Mrtvo tijelo muškarca na požarištu otvorenog prostora u Dubravicama, u predjelu Vukovići-Grahovo pronađeno je oko 21,35 sati. Prethodno je policija oko 19 sati dobila dojavu od obitelji od nestanku 68-godišnjeg muškaraca. Po nalogu zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Šibeniku, mrtvo tijelo prevezeno je na Odjel patologije Opće bonice Šibenik radi utvrđivanja uzroka smrti. Do kraja dana bit će obavljen policijski očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog slučaja – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Inače, ovaj požar izbio je u subotu navečer nešto prije 19 sati. U njegovom gaženju sudjelovalo je 13 vatrogasaca s pet vozila iz JVP-a grada Šibenika, DVD-a Dubravice i DVD-a Skradin. Izgorjelo je oko četiri hektara površine niskog raslinja i šume, a požar je ugašen oko 23 sata.

Kako neslužbeno doznajemo, požar je izazvao poginuli 68-godišnji muškarac dok je palio korov. Navodno mu je vatra izmakla kontroli i dok ju je pokušao ugasiti stradao je od plamenog ognja. Međutim, iz policije nam nisu mogli potvrditi točnost ovih navoda dok ne završi očevid.

 

 

24. travanj 2024 21:14