StoryEditor
Crna kronikanesreća nakon noćne smjene

Tragedija na gradilištu autoceste: radnik stao kako bi otključao kapiju, a onda je njegov automobil krenuo, udario ga i na mjestu usmrtio

Piše Hina, JL
24. ožujka 2019. - 16:19

Radnik Osijek koteksa F. H. (61) smrtno je stradao u bizarnoj tragediji u nedjelju oko 6 sati ujutro na gradilištu autoceste Osijek-Beli Manastir kod Petrijevaca.

Nesretnom čovjeku upravo je bila završila noćna smjena te je svojim automobilom krenuo kući. No, prije izlaska iz ograđenog prostora gradilišta morao je otključati kapiju, zbog čega je izašao iz automobila, javlja Jutarnji.

Nakon što je otključao vrata i okrenuo se prema vozilu, vidio je kako Pegueot 308 sam kreće te je krenuo zaustaviti ga potrčavši prema njemu pri čemu je došlo do udara automobila uslijed čega je nesretni F. H. na mjestu preminuo.

Policijskim očevidom bit će utvrđeno je li na automobilu otkazala ručna kočnica ili je vozač nije ni povukao.

Od ljudi iz Osijek koteksa doznali smo čak i da automobil nije išao u njegovom smjeru, nego sa strane prema jednoj ledini, a na automobilu nije bilo ni ogrebotine.

U pomoć unesrećenome došla su dva vatrogasna vozila i osam vatrogasaca koji su muškarca pronašli ispod osobnog vozila.

Vatrogasci su pomoću pneumatskih jastuka za podizanje tereta oslobodili pristup unesrećenome, a djelatnici Hitne medicinske pomoći (HMP) utvrdili da je osoba smrtno stradala, doznaje se u osječkoj Javnoj profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi.

Izdvojeno

19. listopad 2020 17:59