StoryEditorOCM
Crna kronikaZatvorena DALMATINA

Tragedija kod Splita: usred Badnjaka poginuo dječak, dok su majka i dvoje djece prevezeni u KBC i zadržani na liječenju

Piše Božidar Lončar
24. prosinca 2023. - 16:50

Nakon teške prometne nesreće koja se dogodila oko 14.20 sati na autocesti A1 kod Dugopolja, izlazu iz tunela "Zaranač" u smjeru Biskog i Šestanovca, i dalje je zatvorena je dionica Dalmatine između čvorova Dugopolje i Bisko prema Dubrovniku.

Podsjetimo, već ranije smo javili kako se vozilo tada prevrnulo na krov,pri čemu je poginula jedna osoba, najvjerovatnije vozač, a tri su ozlijeđene i prebačene u Klinički bolnički centar u Splitu.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o majci i dvoje djece i bili su pri svijesti kada su dovedeni na obradu. Iz splitske bolnice nam odgovaraju kako su izvan životne opasnosti:

- Na Objedinjeni hitni bolnički prijem KBC-a zaprimljene su tri stradale osobe iz prometne nesreće. 48-godišnja hrvatska državljanka je zadobila ozljede više organskih sustava.

Radi se o teškim tjelesnim ozljeddama, ali u ovom trenutku pacijentica je izvan životne opasnosti. Na bolničko liječenje dovedene su i dvije maloljetne osobe od 12 i 15 godina koje su također izvan životne opasnosti, ali će s lakšim ozljedama biti zadržane na liječenju u KBC-u - odgovorili su nam iz splitske bolnice.

- Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Splitu - ističu u policiji.

03. svibanj 2024 21:35