StoryEditorOCM
Crna kronikaužas na asfaltu

Tragedija kod Knina: u stravičnoj prometnoj nesreći poginule dvije osobe, jedan mladić prevezen u bolnicu s teškim ozljedama

Piše Šibenski.hr
27. veljače 2022. - 08:54

U prometnoj nesreći koja se noćas oko 0,20 sati dogodila u mjestu Kistanje, na državnoj cesti D-59, smrtno su stradale dvije osobe, vozač i putnik iz osobnog vozila.

Do prometne nesreće je došlo na način da 23-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom Volkswagen šibenskih registarskih oznaka iz smjera sjevera u smjeru juga, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste (desni nedovoljno pregledan zavoj), uslijed čega izlaskom iz zavoja gubi nadzor nad upravljačem, vozilom prelazi u lijevu prometnu traku gdje udara u rubni kamen i prometni znak te u parkirano vozilo Opel koje se od siline udara odbija u drugo parkirano vozilo Mazda ispred.

Automobil Volkswagen zatim udara u drugi rubni kamen, prevrće se na krov i klizi do dolaska na meku površinu gdje se okreće natrag na kotače. Od siline udaraca i zadobivenih ozljeda vozač i 24-godišnji putnik su preminuli na mjestu događaja, drugi 24-godišnji putnik je zadobio teške tjelesne ozljede i prevezen je u Opću bolnicu Knin dok je 25-godišnji putnik zadobio lakše tjelesne ozljede i prevezen je u Opću bolnicu Šibenik na liječenje.

O prometnoj nesreći će Posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku, javili su iz šibenske policije.

16. travanj 2024 12:30