StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik

Teško razbojništvo u prvim minutama Badnjaka: Lopov pucao u 38- godišnjeg radnika automat kluba! Muškarac je van životne opasnosti

Piše Šibenski.hr
24. prosinca 2017. - 12:50

Teško razbojništvo dogodilo se u Šibeniku u prvim minutama Badnjaka. Kako doznajemo od Marice Kosor, glasnogovornice Policijske uprave Šibenko- kninske, noćas nešto iza ponoći, za sada nepoznati počinitelj upao je u automat klub koji se nalazi u blizini robne kuće City Life:

- Tom prigodom je nepoznati počinitelj pucao u 38- godišnjeg djelatnika automat kluba i ranio ga. Muškarac je zadržan u šibenskoj bolnici, međutim van je životne opsanosti- kazala je Kosor.

Kako doznajemo, djelatnik automat kluba odbio je lopovu dragovoljno predati novac, nakon čega je ovaj pucao. Inače, u takvim sluačjevima radnici imaju uputu da predaju novac i ne pružaju otpor. Međutim, ovaj put je kod djelatnika proradio otpor i stvari su pošle po zlu. Srećom, bez kobnih posljedica.

U policiji nam nisu mogli kazati koliko je metaka razbojnik ispalio. Samo saznajemo da je počinitelj bio maskiran i da je nakon razbojništva pobjegao:
- Poduzimamo sve mjere i radnje da bismo pronašli počinitelja- zaključila je Kosor.

19. travanj 2024 17:36