StoryEditorOCM
Crna kronikaKod skretanja za Gaćeleze

Teško ozlijeđen 40- godišnji vozač: Octaviom zadarskih tablica sletio s ceste

Piše šibenski.hr
6. kolovoza 2019. - 11:56

U prometnoj nesreći koja se dogodila 4. kolovoza oko 1.10 sati na državnoj cesti D-27 teže je ozlijeđen 40-godišnji vozač, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, izvijestili su iz šibensko- kninske policije.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 40-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Škoda Octavia zadarskih registracijskih oznaka, kojom prilikom nije koristio sigurnosni pojas, krećući se državnom cestom D-27 u nepreglednom zavoju u lijevo, zbog neprilagođene brzine kretanje vozila osobinama ceste, izletio izvan kolnika na zemljanu bankinu, pri čemu se u zanošenju po istoj vratio na kolnik i ponovno izletio izvan kolnika na kamenu površinu i u nisko raslinje, gdje se i zaustavio- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko- kninske.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača slijedi Obvezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja u stjecaju.

03. svibanj 2024 17:12