StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik

Teško ozlijeđen 38- godišnji motociklist koji je vozio bez dozvole; Prometnu nesreću na Biocima skrivio 76- godišnji vozač Renaulta

Piše šibenski.hr
11. svibnja 2020. - 09:35

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 8. svibnja oko 19.40 sati u Šibeniku u Ulici Velimira Škorpika je teže je ozlijeđen 38-godišnji vozač motocikla, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik. doznaje se u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

- Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 76-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Renault, šibenskih registracijskih oznaka, prilikom skretanja ulijevo, oduzeo prednost prolaska nailazećim vozilima iz suprotnog smjera, uslijed čega je došlo do sudara s motociklom Gilera, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je bez položenog vozačkog ispita, neprilagođenom brzinom kretanja, upravljao 38-godišnjak- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko- kninske policije.

Prema njezinim riječima, protiv 76-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a protiv 38-godišnjaka će biti podnijet Prekršajni nalog, Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku, zbog počinjenih prometnih prekršaja u stjecaju.

26. travanj 2024 08:41