StoryEditorOCM
Crna kronikaPodsolarsko

Teško ozlijeđen 32- godišnji vozač motocikla Yamaha: Vozio prebrzo pa na raskrižju udario u zaustavljeni Seat

Piše šibenski.hr
5. srpnja 2019. - 11:52

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 23.25 sati u Šibeniku, točnije u Podsolarskom, 32-godišnji vozač motocikla je teže ozlijeđen, javljaju iz šibensko-kninske policije.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 32-godišnji vozač, pri upravljanju motociklom Yamaha, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se od Solarisa prema Podsolarskom, dolaskom do raskrižja s prilaznim kolnikom za županijsku cestu 6107, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama ceste i gustoći prometa udario motociklom u zaustavljeni osobni automobil Seat, čakovečkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 24-godišnji litvanski državljanin, a koji se prethodno kretao u istome smjeru i bio zaustavljen radi skretanja ulijevo i propuštanja vozila iz suprotnog smjera. Od udara motociklista je zajedno s motociklom je pao na tlo- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača motocikla će biti podnijet Obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

20. travanj 2024 06:21