StoryEditorOCM
Crna kronikaPrometna u Šibeniku

Teretnjakom naletio na 75- godišnjakinju koja je izvan "zebre" prelazila cestu! Starica zadržana na liječenju u bolnici

Piše Šibenski.hr
27. listopada 2017. - 11:14

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 8,15 sati u Šibeniku teže je ozlijeđena 75-godišnja pješakinja, koja je zbog zadobivenih ozljeda zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, izvijestili su iz šibenske policije.

Očevidom je policija utvrdila kako je do prometne nesreće došlo na raskrižju Ulica Jerka Machieda i Matije Gupca, kada je 46-godišnji vozač pri upravljanju teretnim automobilom Peugeot Boxer, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila uvjetima u prometu, vozilom naletio na 75-godišnju pješakinju, koja je neoprezno započela prelaziti kolnik nailazeći vozaču sa njegove desne strane i na manjoj udaljenosti od 50 metara od najbližeg obilježenog pješačkog prijelaza. Pješakinja je od udara vozila pala na kolnik.

Protiv 46-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a protiv 75-godišnje pješakinje će biti podnijet Obvezni prekršajni nalog zbog više prometnih prekršaja u stjecaju.

27. travanj 2024 02:51