StoryEditor
Crna kronikaDVOJICA POGINULIH

Svjedok strašne prometne nesreće u Slavoniji: 'Vozač je ispao iz automobila, našli smo ga pred garažom. Vatrogasci su izvlačili ostale...'

1. studenog 2019. - 12:53

Dvojica mladića poginula su, a dvojica teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u 21,45 sati u Dragovcima kod Nove Kapele, kada je zbog prebrze vožnje vozač prešao u suprotni trak, sletio u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a zatim i u parkirani automobil te pročelje kuće.

Na mjestu nesreće umrli su  21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19 godišnji putnici u vozilu teško su ozlijeđeni te su prevezeni u novogradišku bolnicu, izvijestila je u petak slavonsko-brodska Policijska uprava.

Očevidom je utvrđeno da je 21-godišnji vozač osobnog automobila zbog nepropisnom brzinom vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu (vlasništvo 53-godišnjaka) te u pročelje obiteljske kuće, navodi se u priopćenju.

SB Online je razgovarao s jednim od sudionika te prometne nesreće koji je rekao da je parkirao svoj automobil kad je velikom brzinom naišao drugi automobil i udario u njegov, koji je bio parkiran na mostu.

'Vozač je ispao iz automobila jer smo ga našli pred samom kapijom od garaže. On i suvozač su na mjestu ostali mrtvi. Kada su vatrogasci razrezali automobil, našli su jednoga čovjeka unutra, a kasnije sam čuo kako viču da "ima još jedan"', ispričao je za SB Online Željko Drkulec.
 

 

22. lipanj 2021 06:07