StoryEditorOCM
Crna kronikaKonjevrate

Sudarila se dva motocikla: Teže ozlijeđeni vozači stari 33 i 39 godina

Piše šibenski.hr
7. rujna 2020. - 09:41

U prometnoj nesreći koja se dogodila 3. rujna oko 23,55 sati u Konjevratima, teže su ozlijeđeni 39-godišnji i 33-godišnji vozači motocikala, doznaje se u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

- Do prometne nesreće je došlo kad 39-godišnjak, pod utjecajem alkohola, pri upravljanju motociklom Kawasaki, šibenskih registarskih oznaka, krećući se državnom cestom D-33 iz smjera istoka u smjeru zapada, zbog neprilagođene brzine kretanja motocikla osobinama i stanju kolnika, udara motociklom kojim je upravljao, u motocikl Honda, bez registarskih oznaka, kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 31-godišnjak za vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole. Od udara oba vozača gube nadzor nad motociklima i padaju na tlo- izjavila je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske policije.

Protiv 39-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a protiv 31-godišnjaka Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa.

25. travanj 2024 06:54