StoryEditorOCM
Crna kronikaU utorak kasno navečer

Sudar kod sportske dvorane na Baldekinu! 41- godišnja vozačica skutera zadobila teške tjelesne ozljede i zadržana u šibenskoj bolnici

Piše Šibenski.hr
4. travnja 2018. - 13:48

Županijski Centar 112 u utorak u 22,36 sati dobio je dojavu od građanina za prometnu nesreću u Šibeniku, koja se dogodila kod sportske dvorane na Baldekinu.

Kako kažu u Centru 112 u sudaru osobnog automobila i skutera, vozačica skutera je zadobila teške tjelesne ozljede i zadržana je u Općoj bolnici Šibenik na daljnjem liječenju.

O okolnostima i pojedinostima ove prometne nesreće izvijestila je i šibenska policija:

- Jučer, 3. travnja oko 22,35 sati u Šibeniku u Ulici Stjepana Radića se dogodila prometna nesreća u kojoj je 41-godišnja vozačica mopeda teže ozlijeđena , zbog čega je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada je 25-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Renault Clio, šibenskih registracijskih oznaka dolaskom na raskrižje s pristupnim kolnikom te Ulice započeo skretanje u lijevo, a da nije propustio vozilo koje dolazeći iz suprotnog smjera zadržava smjer kretanja. Uslijed toga je došlo do sudara s mopedom Piaggio ZIP, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 41-godišnjak vozačica, kojoj je istekla važnost vozačke dozvole. Zbog sudara vozačica je skupa s mopedom pala na kolnik.

Protiv 25-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv vozačice slijedi prekršajni nalog- kazali su u šibenskoj policiji.

26. lipanj 2024 01:33