StoryEditorOCM
Crna kronikaVodička zaobilaznica

Sudar autobusa i osobnog automobila! Vatrogasci rezali lim i izvadili tri osobe iz auta; jedna od njih ima ozljede opasne po život (FOTO)

Piše Ante Talijaš/Šibenski.hr
8. veljače 2018. - 09:47

U srijedu navečer oko 17 sati i 45 minuta na Vodičkoj zaobilaznici dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i autobus, kazali su nam u Centru 112.

Prema informacijama kojima raspolažu u Centru 112 u osobnom automobilu su zarobljene ostale tri osobe. Stoga su pune ruke posla imali vatrogasci koji su rezali lim i vadili unesrećene osobe.

Iz policije su izvijestili kako u autobusu nije bilo putnika. O okolnostima ove prometne nesreće više informacija bit će poznato nakon policijskog očevida.

U ovoj nesreći teške ozljede zadobile su dvije osobe koje su iz smrskanog automobila izvukli vodički vatrogasci te su prebačene na Kirurški odjel šibenske bolnice. Kako su kazali u Centru 112 jedna osoba ima ozljede opasne po život.

Autobus šibenskih registracija u kojem nije bilo putnika, nakon sudara sletio je u duboki jarak te se prevrnuo na bok, a vozač je lakše ozlijeđen.

I ova nesreća dogodila se na "crnoj točki", na raskršću zaobilaznice sa starom magistralom na izlazu iz Vodica prema Pirovcu.
 

06. svibanj 2024 14:40