StoryEditorOCM
Crna kronikaprotjerano pet radnika

Stranci se potukli u Vodicama: Pritvoren bosanski državljanin koji je teško ozlijedio svog kolegu

Piše Šibenski.hr
7. veljače 2023. - 09:48

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim bosanskim državljaninom osumnjičenim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko- kninske:

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni u nedjelju, 5. veljače u Vodicama, nakon zajedničke konzumacije alkoholnih pića prvo verbalno, a zatim i tjelesno napao 32-godišnjeg bosanskog državljanina i pritom ga teže ozlijedio.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku osumnjičeni je predan pritvorskom  nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Naknadno je utvrđeno da se radi o stranim radnicima, njih ukupno pet iz Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije, koji su obavljali radove za tvrtku iz Vodica bez dozvole za boravak i rad. Svima je uručen otkaz boravka u Republici Hrvatskoj, a protiv tvrtke i zakonskog zastupnika će biti podnesen Optužni prijedlog kao i dopis prema Državnom inspektoratu- izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik šibensko- kninske policije.

10. lipanj 2023 00:17