StoryEditorOCM
Crna kronikanoćna akcija

Stankovce probudila snažna eksplozija: bankomat raznesen plinskom smjesom, lopovi pobjegli sa zasad nutvrđenom količinom novca!

Piše Božana Sviličić
7. rujna 2021. - 17:24

Noćas je Stankovce probudila snažna eksplozija. Prema neslužbenim informacijama oko 2.45 sati ujutro odjeknula je 'filmska eksplozija', a u zrak je, kako kažu u mjestu, 'dignut' bankomat. Zasad se pretpostavlja da je raznesen plinom.

'Bilo je kao u filmu, odletio je bankomat!' - rekli su mještani.

Policija je potvrdila da provodi očevid na mjestu događaja  te poduzima druge mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti događaja

- Policija je noćas oko 2.45 sati zaprimila dojavu o aktiviranju alarma na bankomatu u mjestu Stankovci. Utvrđeno je kako je bankomat oštećen- kazali su u PU zadarskoj.

Nakon provedenog očevida, policija je utvrdila da je nepoznati počinitelj noćas oko 2,45 sati u Stankovcima uporabom plinske eksplozivne smjese, provalio u bankomat instaliran u sklopu ugostiteljskog objekta.

Uslijed detonacije, bankomat je u potpunosti uništen te se počinitelj udaljio s otuđenim novcem. Također nastala su oštećenja na objektu u sklopu kojeg je bio postavljen.

Ukupna materijalna šteta, koja je nastala vlasniku ugostiteljskog objekta te pravnoj osobi sa sjedištem u Splitu se još utvrđuje.

Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljem.

04. svibanj 2024 01:16