StoryEditorOCM
Crna kronikaDva nestanka u jednom danu

Sretan kraj jedne potrage: Nikica Šupe (43) pronađen na području Šibenika, za 17- godišnjom Mateom Anaković još se traga

Piše Šibenski.hr
23. travnja 2018. - 13:37

NOVO
11,30
Glasnogovornica Policijske uprave Šibensko- kninske Marica Kosor izvijestila je kako je 43- godišnji Nikica Šupe, pronađen na području Šibenika. Tako je sretno okončana potraga za jednim od dvojice naših sugrađana koji su se u petak udaljili iz svojih domova.

RANIJE
Iz Policijske uprave Šibensko- kninske u ponedjeljak ujutro su izvijestili kako su zaprimli prijavu u Policijskoj postaji Šibenik po kojoj se 20. travnja 2018.godine u nepoznatome pravcu udaljio Nikica Šupe, rođen 19. ožujka 1975.g. iz Šibenika.

Kako kažu u policiji, nestali Nikica Šupe je visok oko 182 centimetra, krupnije građe, crne kratke kose, a u trenutku nestanka je bio obučen u sivu jaknu s kapom, plavu trenerku, crnu majicu, na glavi je nosio bijelu kapu šiltericu.



Podsjetimo, drugi je ovo nestanak u samo nekoliko dana u Šibeniku, tako da policija traga i za 17-godišnjom Mateom Anaković koja se u nepoznatom smjeru iz svog stana u Ulici Petra Preradovića uputila u petak u 14,35 sati.

Matea je visoka oko 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, duge ravne kestenjaste kose, a u trenutku kad je otišla iz stana bila je odjevena u majicu tirkizne boje, plave jeans hlače izrezane s prednje strane ispod kojih je imala crne tajice. Nosila je zlatno-crne Skechers tenisice te je sa sobom imala crni ruksak marke Adidas.

19. travanj 2024 16:59