StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenski liječnici bore se za život mladića

Splićanin(23) koji je uzrokovao prometnu nesreću kod Dalmarea ima ozlijede glave i mozga, kontuziju pluća i stanje mu je kritično

Piše Katarina Rudan
20. svibnja 2017. - 01:42


U teškoj prometnoj nesreći koja dogodila noćas oko 23.30 sati u Šibeniku na državnoj cesti D-8, na nadvožnjaku kod trgovačkog centra Dalmare, 23-godišnji mladić iz Splita zadobio je teške i po život opasne ozlijede. Kako doznajemo u Općoj bolnici Šibenik, radi se o teškim ozlijedama glave i mozga, te kontuziji pluća.

U kritičnom je stanju i za njegov život bore se liječnici u Jedinici intenzivnog liječenja. Mladić živi u Splitu a njegovi su, doznajemo, rodom iz Sonkovića.

Podsjetimo, nesretni mladić je upravljanjao  osobnim automobilom BMW, splitskih registracija i zbog neprilagođene brzine izgubio  nadzor nad upravljačem te  u zanošenju prešao na prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera. Udario je u osobni automobil BMW, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 26-godišnji vozač.

Uslijed sudara došlo je do pucanja i otpadanja metalnih i plastičnih dijelova osobnog automobila splitskih registracijskih oznaka, na koje je naletio osobno automobil Citroen, šibenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnji vozač.
Nakon sudara osobni automobil splitskih registracijskih oznaka u rotiranju je izletio izvan kolnika na uzdignuti pješački nogostup, te udario u stup javne rasvjete i zaštitnu metalnu ogradu.

Potom se to vozilo vraća na kolnik i udara u osobni automobil Volvo, šibenskih registracijskih oznaka, koji je u tom trenutku, zbog prometne nesreće, bio zaustavljen u svojoj prometnoj traci.
Uslijed sudara dolazi do padanja metalnih dijelova koji oštećuju teretni automobil Volvo splitskih registracijskih oznaka, koji se nalazio parkiran na makadamskom parkiralištu.




 

19. travanj 2024 07:46