StoryEditorOCM
Crna kronikaPUKAO JOJ FILM

Šokantan incident u Zagrebu: Teško pokretna starica prelazila cestu van pješačkog prijelaza, iznervirana vozačica izašla iz auta i pretukla ju!

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
2. prosinca 2019. - 17:45

Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatom vozačicom koja je u nedjelju prijepodne na križanju Avenije Dubrovnik sa Ulicom Savezne Republike Njemačke autom zamalo naletjela na neopreznu pješakinju koju je odlučila pretući i potom pobjeći.

Nesvakidašnji obračun dogodio se između 8.30 i 8.50 sati na spomenutom raskrižju u Novom Zagrebu kada je 79-godišnja pješakinja prelazila tri kolnička traka izvan obilježenog pješačkog prijelaza.

Činjenica da vremešna umirovljenica riskira život pretrčavajući ulicu i time dovodi u opasnost svoj život ali i živote drugih sudionika uprometu, nepoznata vozačica je odlučila stati uz rub kolnika.

Izašla je iz auta i prišla umirovljenici kojoj je 'održala lekciju', a nakon galame ju je i fizički napala.

Prestravljena 79-godišnjakinja je na kraju pala na tlo i zadobila teške tjelesne ozljede, a vozačica 'kratkog fitilja' odvezla se u nepoznato.

Ozlijeđenoj umirovljenici ubrzo su u pomoć pristigli drugi prolaznici pa je vozilom Hitne pomoći umirovljenica prevezena u KBC Rebro gdje je zadržana na liječenju.

A policija trenutno pokušava locirati vozačicu te utvrditi sve okolnosti događaja. Od koristi će biti i snimke nadzornih kamera na okolnim zgradama kao i na samom raskrižju.

18. travanj 2024 23:29