StoryEditorOCM
Crna kronikaTišnjanska Dubrava

Smrt u kamenolomu: Poginuo 40-godišnjak iz Vodica, iza sebe ostavio suprugu i troje malodobne djece! Kolege neutješni - bio je jedan od najboljih radnika... (FOTO)

Piše Šibenski.hr, Ante Talijaš
2. kolovoza 2017. - 17:46

- Očevidom na mjestu događaja u Dubravi kod Tisnog, kojim je rukovodio zamjenik Općinske državne odvjetnice, utvrđeno je da je danas, 2. kolovoza oko 10,30 sati na gradilištu tvrtke iz Vodica smrtno stradao 40-godišnji zaposlenik- izvijestila je šibensko-kninska policija.

- Prema do sada utvrđenom do stradavanja je došlo na način kada je 41-godišnji zaposlenik ove tvrtke upravljao radnim strojem, kojom prilikom se smrtno stradali 40-godišnjak nalazio na podu stojeći uz veći betonirani zid, kada se iz, za sada nepoznatih razloga, „kašika“ sa grane radnog stroja-bagera otkačila, pala na 40-godišnjaka i usmrtila ga- stoji u policijskom priopćenju kojeg potpisuje glasnogovornica Marica Kosor.

Policija navodi da će u koordinaciji s Državnim odvjetništvom u Šibeniku protiv 41-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom iz članka 215 Kaznenog zakona  u vezi s kaznenim djelom iz članka 222 istog zakona - teška kaznena djela protiv opće sigurnosti.

Okupljeni radnici na mjestu nesreće bili su u šoku te su samo kazali kako su u nesreći sudjelovali iskusni i ponajbolji radnici. Inače, kamenolom je u vlasništvu građevinske tvrtke "Sarađen".

Kako neslužbeno doznajemo poginuli radnik iz tvrtke "Sarađen" je 40-godišnji Ivan Injić iz Vodica, doseljenik iz BIH-a, koji je sa suprugom i troje malodobne djece živio u Zatonskoj ulici u Vodicama.

Inače, ovo je druga nesreća u kratkom vremenu u kojem su stradali radnici na šibenskom području. Podsjetimo, prije nekoliko dana poginuo je 57- godišnji radnik na zgradi Veleučilišta u Šibeniku.

30. travanj 2024 14:20